Societatea noastra s-a impus pe piata europeana prin flexibilitate, calitatea, seriozitate in onorarea contractelor, preturi accesibile.

Adresa

Strada Constantin Dobrogeanu Gherea 76, București
Email: broderie@eurofashion.ro
Phone: 0722312650

 
EUROFASHION.RO

Broderie

Broderie

Euro Fashion Activ SRL

Peronalizati produsele pe care le purtati prin broderie iar aceasta le va da stralucire, noblete si prestanta.

Broderia se realizeaza cu utilaje proprii la sediul nostru pe masini industriale de brodat Barudan cu 12 capete. Se pot realiza broderii de complexe, cu multe culori, pe orice suport: sepci, tricouri, fulare, prosoape, salopete, halate, pulovere, genti, rucsaci indiferent de dimensiuni.

www.eurofashion.ro

Contacteaza-ne
acum!

www.eurofashion.ro

BRODERIE

Broderia este o arta de a decora si o noua forma de promovare mult mai eleganta si rezistenta, un mod de a da personalitate atat produselor textile cat si a altor materiale. Ea poate fi aplicata inainte si dupa finisarea produselor. Cui se adreseaza ea? Tuturor celor pentru care imaginea conteaza. Cum se realizeaza ea? Primul pas este sa ne contactati iar de aici impreuna realizam imaginea care va reprezinta.

De asemenea, broderia frontala pe sepci poate fi facuta la orice dimensiune. Capacitatea mare de productie ne permite realizarea de comenzi oricat de mari, adresandu-ne atat pietei publicitatii cat si fabricilor de confectii si tricotaje. Costurile broderiei se calculeaza luand ca unitate 1000 de impunsaturi si depind de complexitatea siglei.

Nu ezita sa ne contactezi!

Telefon: 0722 312 650

Call Now Button
WhatsApp chat